Wegenbouw team Shovel en Wals van Opa 50 euro set

Houten wegenbouw Wals en Shovel

Het wegenbouw(Speelgoed) team van Opa

hier het duo van opa’s wegenbouw team. Zonder deze krachtpatsers kunnen de andere toppers van Opa niet rijden. Deze stoere jongens maken elk terrein berijdbaar.

De Houten Shovel en de Houten Wals van Opa’s Speelgoed zijn in de kleuren Zwart met Geel. Zo vallen ze goed op in het verkeer. En worden ongelukken voorkomen. Verkijk u niet op de afmetingen van deze gave wegwerkers.

Uw kleine man kan hier goed zijn fantasie mee laten werken. Je hebt echt een wagen in je handen. En ze zullen er dan ook hard mee door de kamer rijden.

Dit duo is het mooist om samen mee te spelen. Maar ze zijn natuurlijk ook afzonderlijk van elkaar te bestellen.

De Shovel heeft een schuiver die opgeklapt kan worden of op de grond gezet kan worden om de weg vlak te maken. De gril van de shovel is van metaal voor een echt stoer uiterlijk. Verder draaien alle 6 de wielen. En heeft deze wagen natuurlijk een echte machinist. Een mooie grote robuuste shovel.

De Wals is groot en zal de weg goed aan drukken. Hij heeft 2 draaiende wielen en een rollende wals. Pasop voor de tenen van papa en mama. Natuurlijk heeft deze wals een bestuurder. Een echte must have voor uw zoon of kleinzoon.

Houten wegenbouw shovel met schuiver op de grond Houten wegenbouw Shovel met schuif bak opgeklapt Mooie houten speelgoed shovel houtenspeelgoed wals Houten wegenbouw wals van opa's speelgoed Mooie wegenbouw wals van houtAfmetingen

Wals
24cm lang
13cm breed
16cm hoog

Shovel
30cm lang
13cm breed
16cm lang als de klep is opgeklapt
24cm lang als de klep vooruit staat.

Prijzen

Voor meer informatie kunt u ons mailen of
even bellen: 06-42381471

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*